Produktsäkerhetsmeddelande – Återkallande av laddningsfodral till ATH-CK3TW

Vi är mycket ledsna att behöva meddela dig att ett fel har rapporterats som relaterar till produktsäkerheten i laddningsfodralet för ATH-CK3TW. Vi tar all sådan rapportering på största allvar.

Felet som har rapporterats är att laddningsfodralet vid laddning kan värmas upp och bli mycket varmt. Detta skulle kunna orsaka att rök produceras och att fodralet då riskera att antändas.

Vi är mycket tacksamma att ingen har blivit skadad vid de rapporterade incidenterna. Inte i något fall som rapporterats har laddningsfodralet antänts eller orsakat några betydande skador.

VIKTIGT – Om du är ägare av en ATH-CK3TW och vill kontrollera om ditt laddningsfodral påverkas av detta, följ nedanstående steg:

ATH-CK3TW Lot Number

  1. Kontrollera partinumret som är tryckt på ett klistermärke inuti locket på laddningsfodralet. Om numret på klistermärket slutar med ”B” behöver laddningsfodralet INTE återkallas.
  2. Om du har ett partinummer som inte slutar med bokstaven “B” eller där du inte ser något klistermärke eller nummer, måste laddningsfodralet returneras till oss och ersättas av ett nytt laddningsfodral. Vi är än en gång mycket ledsna om du är en av de som drabbats av detta. Att byta ut laddningsfodralet blir en enkel och gratis process för dig.
  3. Fyll i dina uppgifter i nedan formulär för att registrera dig för gratis utbyte av felaktigt laddningsfodral, samt för att kunna erhålla ett nytt gratis fodral.

Du kommer att erhålla ett nytt och säkert laddningsfodral så att du kan fortsätta att njuta av dina ATH-CK3TW hörlurar.

Hela utbytesprocessen är – naturligtvis – kostnadsfri för dig.

Återigen ber vi om ursäkt för eventuella besvär som detta kan ha orsakat.

FAQ

Ska jag sluta använda mina CK3TW även om jag inte har upplevt några problem?

Ja. Även om de faktiska CK3TW-öronsnäckorna inte utgör någon risk bör du sluta använda laddningsväskan med omedelbar verkan - även om du inte har upplevt några problem. När du fått det nya kostnadsfria utbytesladdningsfodralet utbytt av Audio-Technica kan du fortsätta använda och ladda dina CK3TW som tidigare utan risk.

Har mitt befintliga laddningsfodral en spontan brandrisk och är det farligt?

 Nej. Laddningsfodralet har bara rapporterats ha problem ansluten till ström via USB-kabeln och samtidigt innehålla öronsnäckorna i laddningsfodralet. För att vara säker ska du inte placera laddningsfodralet på laddning och ta bort öronsnäckorna från laddningsfodralet.

Partinummeret på mitt klistermärke har bleknat / skadats. Om fodralet fungerar som förväntat kan jag anta att det hade ett partinummer som slutade på "B" och att jag inte behöver byta ut detta?

Nej. Om du inte har rätt partinummer på klistermärket eller inte kan läsa partinumret längre, var vänlig och var försiktig och skicka tillbaka så byter vi ut ditt laddningsfodral enligt anvisningarna.

Ska jag returnera mina CK3TW earbuds/hörlurar tillsammans med laddningsfodralet?

Nej. Du behöver inte skicka tillbaka eller byta ut CK3TW-öronsnäckorna. Endast laddningsfallet påverkas av felet. Förvara öronsnäckorna på ett säkert ställe tills du får det nya laddningsfodralet.

Kommer det nya laddningsfodralet att vara kompatibelt med mina CK3TW-öronproppar oavsett hur länge sedan jag köpte dem?

Ja. Det nya laddningsfodralet fungerar med alla CK3TW-modeller.

Jag köpte min CK3TW från en återförsäljare. Behöver jag skicka tillbaka den till dem för att få mitt ersättningsfodral?

Nej. Oavsett var någonstans du bor inom Europeiska unionen eller Storbritannien kan vi ersätta ditt laddningsfodral direkt och helt gratis.

Can I keep my CK3TW charging case as a spare if it has not experienced these issues?"

Kan jag behålla mitt CK3TW-laddningsfodral som reserv om jag inte har upplevt dessa problem?"

Nej. Vi kommer att kräva tillbaka de berörda laddningsfodralen för att du ska kunna få ditt ersättningsfodral. Vi återkallar dessa laddningsfodral som en viktig säkerhetsåtgärd. Vi vill se till att det inte finns någon risk för dig när du använder någon av våra produkter. Därför kan vi inte låta dig behålla ett av de drabbade laddningsfodralen, även om inga problem som det rapporterade har upplevts.

Vilka färger av CK3TW berörs av detta?

Alla färger berörs av denna säkerhetsåtgärd. De exakta modellnamnen är:

ATH-CK3TWBK (Black)

ATH-CK3TWWH (White)

ATH-CK3TWBL (Blue)

ATH-CK3TWRD (Red)

Registrering för utbyta av laddningsfodral: