Support Header Image
Ondersteuning

Bluetooth resetten op een draadloze hoofdtelefoon

Zoals bekend biedt een Bluetooth-hoofdtelefoon een handige draadloze verbinding met Bluetooth-apparaten. Het is echter niet ongebruikelijk dat er bij het gebruik van Bluetooth-apparaten kleine haperingen optreden in de verwerking van audio en de draadloze connectiviteit. Als u problemen ondervindt bij het koppelen van uw hoofdtelefoon met een Bluetooth-apparaat, voer dan een resetprocedure uit om ervoor te zorgen dat Bluetooth correct werkt.

Identificeer hieronder het model van uw Audio-Technica hoofdtelefoon en volg de onderstaande stappen om verbindingsproblemen op te lossen.

ATH-S220BT, ATH-M20XBT

• Houd terwijl het product is ingeschakeld de volumeknoppen (+/-) tegelijkertijd ingedrukt (ongeveer 6 seconden).

• Controleer of het indicatielampje snel wit knippert en houd de aan-uitknop of bedieningsknop en de volumeknop omhoog (+) tegelijkertijd ingedrukt (gedurende ongeveer 6 seconden).

• Het indicatielampje gaat roze branden en nadat het product opnieuw is opgestart, is de reset voltooid.

• Verwijder uw hoofdtelefoon uit de lijst met geregistreerde apparaten op uw Bluetooth-apparaat.

• Koppel opnieuw uw hoofdtelefoon.

ATH-M50XBT2

• Terwijl de hoofdtelefoon is ingeschakeld en niet is verbonden met een Bluetooth-apparaat: houd de aan-uitknop of bedieningsknop en de volumeknoppen (+/-) tegelijkertijd ingedrukt (ongeveer 6 seconden).

• Wanneer het indicatielampje rood oplicht, wordt het product opnieuw opgestart en is de reset voltooid.

• Verwijder uw hoofdtelefoon uit de lijst met geregistreerde apparaten op uw Bluetooth-apparaat.

• Koppel uw hoofdtelefoon opnieuw.

ATH-CKS50TW, ATH-SQ1TW

• Plaats de oortjes in het oplaadetui.

• Druk ongeveer 5 seconden nadat beide oortjes (L (links) en R (rechts)) in het oplaadetui zijn geplaatst (de batterij mag niet leeg zijn) twee keer achter elkaar op de multifunctionele knoppen of aanraaksensor van beide oortjes. U kunt dit tegelijkertijd of na elkaar doen.

• Controleer of de indicatorlampjes op beide oortjes wit knipperen en houd vervolgens de multifunctionele knoppen of aanraaksensor op beide oortjes (gedurende minstens 6 seconden) ingedrukt terwijl ze in het oplaadetui zitten.

• Controleer voordat u uw vingers loslaat of de indicatielampjes op beide oortjes eerst rood oplichten en daarna wit worden. Het resetproces is voltooid.

• Verwijder uw oortjes uit de lijst met geregistreerde apparaten op uw Bluetooth-apparaat.

• Haal uw oortjes uit het oplaadetui en koppel ze opnieuw.

ATH-SR50BT, ATH-SR30BT, ATH-SPORT60BT, ATH-SPORT90BT, ATH-CKS5TW, ATH-ANC500BT, ATH-ANC100BT, ATH-S200BT, ATH-ANC300TW, ATH-C200BT

• Sluit de oortjes aan op de USB-poort van een computer met de meegeleverde USB-kabel alsof u ze wilt opladen.

• Koppel de USB-oplaadkabel los en sluit hem opnieuw aan om de oortjes te resetten. Resetten verandert niets aan uw instellingen (koppelingsinformatie, volume-instelling, enz.)

• Verwijder uw oortjes uit de lijst met geregistreerde apparaten op uw Bluetooth-apparaat.

• Koppel opnieuw uw oortjes.

Als u nog steeds problemen ondervindt met uw Bluetooth- hoofdtelefoon, neem dan contact met ons op voor verdere hulp.