Support Header Image
Ondersteuning

De ATH-M50xBT2 koptelefoon koppelen met Bluetooth-apparaten

De ATH-M50xBT2 is de opvolger van de populaire ATH-M50xBT en onze nieuwste draadloze over-ear koptelefoon. In deze koptelefoon wordt de kenmerkende klank van de M50x koptelefoon gecombineerd met Bluetooth-technologie, voor een hoge luisterkwaliteit onderweg.

Qua ontwerp en bouwkwaliteit lijkt deze koptelefoon sterk op de originele ATH-M50x. De belangrijkste verschillen zijn de toegevoegde aan-uitschakelaar, oplaadpoort, microfoon en bedieningsknoppen op de linkeroorschelp om oproepen mee te beantwoorden en muziek te bedienen. Daarnaast heeft de koptelefoon een afneembare smartphonekabel van 3,5 mm, in tegenstelling tot de vaste kabel van 2,5 mm op de bedrade ATH-M50x. Als de smartphonekabel op de koptelefoon is aangesloten, worden de bedieningsknoppen op de oorschelp en de Bluetooth-functionaliteit uitgeschakeld.

Audio Solutions Question of the Week: How Do I Pair my ATH-M50xBT Headphones to a Bluetooth Device?

Koppelen met een Bluetooth-apparaat

Om het product te verbinden met een Bluetooth-apparaat, moet het worden gekoppeld met het apparaat (geregistreerd). Het is raadzaam om vertrouwd te raken met de gebruikershandleiding van je Bluetooth-apparaat voordat je de ATH-M50xBT2 koptelefoon koppelt. Zorg ervoor dat het Bluetooth-apparaat waarmee je de koptelefoon wilt verbinden momenteel niet is gekoppeld met andere Bluetooth-apparaten en volg de onderstaande stappen:

• Plaats het Bluetooth-apparaat op max. 1 m van de koptelefoon. Als je tijdens het koppelen de koptelefoon opzet, dan hoor je de stembegeleiding.

• Start met een uitgeschakelde koptelefoon en zet de koptelefoon vervolgens aan. Het indicatielampje gaat eerst wit branden en begint daarna te knipperen.

• Start het koppelingsproces op uw Bluetooth-apparaat om naar de koptelefoon te zoeken. Als je Bluetooth-apparaat de koptelefoon heeft gevonden, verschijnt "ATH-M50xBT2" op het scherm.

• Selecteer "ATH-M50xBT2" om het product en je Bluetooth-apparaat met elkaar te koppelen.

• Sommige apparaten vragen om een wachtwoord. Vul in dat geval "0000" in wanneer hierom wordt gevraagd. Het wachtwoord kan ook toegangscode of pincode worden genoemd.

• In de stemassistent weerklinkt het bericht "Bluetooth connected" en het indicatielampje begint traag wit te knipperen. Hiermee wordt aangegeven dat het koppelingsproces met succes is voltooid.

• Als de koptelefoon bij een eerste poging niet als beschikbaar apparaat verschijnt in de Bluetooth-instellingen van uw apparaat, zet Bluetooth dan eerst uit op je apparaat en daarna weer aan. Herhaal vervolgens deze procedure.

Als je tijdens de installatie problemen hebt of met extra vragen zit, neem dan contact met ons op, zodat we je verder kunnen adviseren.